Hvorfor Bitcoin-troende kunne bevises lige i 2021

niektórzy

Hvorfor Bitcoin-troende kunne bevises lige i 2021, da Bitcoin-prisen fortsætter med at stige

Jeg skriver om, hvordan bitcoin, crypto og blockchain kan ændre verden.

Bitcoin er steget til over $ 34.000 pr. Bitcoin i den sidste uge og toppede et år, der så kryptovalutaen stige mere end 300%.

Efter at have lidt igennem et treårigt Bitcoin Loophole bjørnemarked begyndte bitcoinprisen at rally i oktober – ved at bryde ind i nyt territorium i sidste måned som en bølge af store navneinvestorer, der kaldte bitcoin som en potentiel sikring mod inflation.

Nu har Morgan Stanley MS + 3,5% -analytikere advaret om, at den enorme regering og Federal Reserve-udgifter gennem coronaviruspandemien kan resultere i „højere inflation end mange, inklusive Fed, forventer.“
MERE FRA FORBES Ethereum Cofounder afslører ‚undervurderet‘ Bitcoin og Crypto Bull Case midt i massiv prisrally

Af Billy Bambroug

Bitcoin-prisen er skudt højere i de seneste måneder med mange bitcoin- og kryptokurrencyunderstøttelser … [+] Getty Images

„Med den globale BNP-produktion allerede tilbage til niveauet før pandemien, og økonomien endnu ikke tæt på at være fuldt genåbnet, tror vi, at risikoen for mere akutte prisstigninger er større end værdsat,“ skrev Morgan Stanley-aktiestrateger, ledet af Michael Wilson i en note i denne uge.

2021 Bitcoin-prisforudsigelser: Er den massive Bitcoin Bull ved at nå op på sit højeste?

Da Bitcoin sprænger over $ 25.000, er det her, hvorfor denne investor traf overraskelsesbeslutningen om at sælge
Ethereum Cofounder afslører ‚undervurderet‘ Bitcoin og Crypto Bull Case midt i massiv prisrally

I august sagde Fed, at de ville forsøge at overskride sit inflationsmål på 2% og afslutte en politik, der har været på plads siden 1950’erne for forebyggende at hæve sin benchmarkrente for at afværge forventet inflation.

Siden marts har Fed købt mere end $ 1 billioner i værdipapirer, der oversvømmer markedet med kontanter, da regeringen har distribueret stimuluschecks til en værdi af milliarder dollars. Morgan Stanley advarede om, at priserne kunne stige, når pandemien aftager og den opkvikkede efterspørgsel rammer markedet.

Forventningen om, at en tidevandsbølge af inflation var nært forestående, fik den berømte makroinvestor Paul Tudor Jones til at afsløre, at han købte bitcoin-futures i maj sidste år, med andre hurtige til at følge.

Siden da har bitcoins ry som „digitalt guld“ svulmet op, hjulpet af dets faste grænse på 21 millioner token og dets evne til at overleve gentagne nedture.